Uncategorized

Ta på dig cowboyhatten och ställ in siktet i Dead or Alive Slot

När det kommer till att utveckla spel har svenska NetEnt etablerat sig som en av de bästa på marknaden. I deras spelautomat Dead or Alive så har man verkligen satt huvudet på spiken vilket gjort att denna spelautomat redan fått en form av kultstatus i kasinovärlden. Som titeln antyder så är temat efter vilda västern och tar oss tillbaka till tidigt 1900-tal med allt vad det innebär. Lägg där till att spelautomaten har en väldigt fin free spins-funktion där du kan få upp till 29 free spins med en multiplikation på två, vilket gör att alla dina vinster är dubblerade! Om du vill vinna de stora pengarna så finns det även chans när du får sticky wilds vilket kan ge en total insatsbonus på upp till 3 000 gånger.

Hur spelar jag Dead or Alive Slot?

Dead or Alive kommer med en relativt standard spelplan på fem hjul över tre rader men med endast nio vinstlinjer. Och som i många andra spelautomater så har du chansen att välja ditt eget myntvärde från 0.10 upp till 5 mynt per snurr. Du får även chansen att välja hur många mynt du vill satsa på varje vinstlinje vilket gör att du som max kan spela för £18 per snurr. När du väl bestämt hur mycket du vill satsa så är det bara att ladda din pistol och ta sikte på närmaste buse att fånga in för en vinst.

dead or alive slot

Symboler och funktioner att hålla ett öga på

När det kommer till vilka symboler som ger vinst så finns det några att hålla utkik efter. Nedanför kommer vi lista de åtråvärda symbolerna och vad de sätter igång för funktioner.

  • Pistolsymbolen – Det är denna som är scattersymbolen i spelet och det är enkelt att se då det även står under pistolerna. När du landar på tre av dessa (behöver inte vara i följd) så får du automatiskt 12 free spins där dina vinster är dubblade. Du får även en myntvinst innan spelet sätter igång och är beroende på hur många av dessa symbolerna du lyckats landa.
  • Wanted-skylt – När det kommer till free spins-läget så är dessa väldigt viktiga. När du landar på dessa så stannar de på hjulet de landat på och ersätter alla andra symboler förutom scatter. Får du en eller fler av dessa symboler under free spins-läget så får du ytterligare fem free spins. Detta gör att det finns kombinationer där du kan få hela 29 free spins!

Finns chans till att vinna stort

Om du lyckas landa alla symboler och funktioner i rätt ordning så finns det chans att vinna upp till 3 000 gånger din insats per snurr. Det är detta som gjort så att Dead or Alive Slot fått sin kultstatus då chansen finns att vinna extremt stora summor pengar. Men vi höjer ett varningens finger för att det är väldigt svårt att uppnå detta och är man inte försiktig så kan detta spelet äta upp din spelkassa väldigt fort.

Det finns skäl varför Dead or Alive har uppnått kultstatus

Redan efter första snurret så förstår man varför massvis med människor spelar detta dagligen och håller det som en av de bästa spelautomaterna på marknaden. Grafiken och ljudet är superbt till temat och chansen att vinna stora belopp är retligt nära varenda gång. Så om du inte testat på NetEnts briljanta Dead or Alive ännu så rekommenderar vi dig att sätta ditt avtryckarfinger på prov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *